2. CYNOSURE : BRILLIANT

1. word : common
2. student : attentive
3. rock : large
4. magnet : attractive
5. map : legible

Ans :D

3. AMBULATORY : BEDRIDDEN

1. strong : weak
2. wheelchair : bed
3. free : confined
4. healthy : sick
5. broken : arm

Ans :C

4. LIQUEFY : PETRIFY

1. cash in : strengthen
2. insolvent : bankrupt
3. water : stone
4. soften : frighten
5. solvent : rich

Ans :C

5. COLLUSION : CONSPIRATORS

1. identification : arbitrators
2. co-operation : partners
3. conclusion : messengers
4. revision : corespondents
5. attribution : interpreters

Ans :B

6. FIRE : STORM

1. whale : minnow
2. speech : shout
3. plant : flower
4. wind : temperature
5. tornado : hurricane

Ans :E

7. ALACRITY : APATHETIC

1. compliance : deft
2. temerity : timid
3. despotism : arrogant
4. candor : bungling
5. tenacity : eager

Ans :B

8. BALEFUL : MENACE

1. brusque : retort
2. competent : achievement
3. placid : boredom
4. flirtatious : affection
5. solicitous : concern

Ans :E

9. INIQUITOUS : DISOBEDIENT

1. adult : child
2. hostile : cool
3. quiescent : lethargic
4. inflammable : flammable
5. inequitable : equitable

Ans :B

10. SPIKE : TACK

1. bullet : wound
2. knife : cut
3. arrow : bow
4. spear : dart
5. pin : needle

Ans :D

Download Interview PDF